Nazifa Gholzad over haar ervaring als inval doktersassistente.

03-01-2024 Mijnassistente.com

De dynamiek tussen een vaste praktijk en invalwerk doet mij goed! 

Soms ontstaan de mooiste dingen uit ‘nood’. Misschien herkennen jullie het ook. Je werkt op een solo praktijk, maar altijd met twee doktersassistentes, omdat de huisarts de continuïteit wil waarborgen wanneer een van de doktersassistentes niet kan. Klinkt logisch, toch? Maar zijn wij doktersassistente daar ook altijd blij mee? Én wat doe je nou als je meer tijd over houdt?  De kinderen zelfstandiger worden, waardoor meer tijd over hebt? Je zelf meer uitdaging wilt geven? 
 
‘’Mijnassistente.com is voor mij de oplossing geweest tussen een vaste praktijk en invalwerk. Zo helpen we elkaar verder’’.
 
Iets klopt niet dacht ik en toen kwam het! Waarom zou ik als ervaren kracht binnen de huisartsenzorg mijn collega’s uit andere praktijken niet helpen als ze het even druk hebben? We herkennen het allemaal. De huisartsenzorg wordt steeds maar drukker en van ons doktersassistentes wordt er steeds meer verwacht. Als ik mijn vrije uren inzet voor andere praktijken maken we samen de huisartsenzorg binnen onze regio weer een stukje beter.  
 
Het sociale aspect is ook heel leuk. Je leert nieuwe praktijken kennen waardoor je in mijn beleving een steeds maar betere doktersassistente wordt. Je gaat samenwerken met nieuwe collega’s waardoor je netwerk steeds groter wordt en je neemt alle kennis weer mee naar je eigen praktijk en dat zorgt ervoor dat we onze eigen praktijk nog beter draaiende kunnen houden. 
 
Hoe bevalt de samenwerking met Mijnassistente.com
Dat is fijn! Ondanks dat het een online platform is, is er altijd persoonlijk contact. De medewerkers van Mijnassistente.com zijn altijd open, eerlijk en vooral duidelijk, wat invalwerk, vooral in het begin minder spannend maakt. Het fijne is ook dat Ellen van Emst, medeoprichter ook werkt als doktersassistente en al meer dan 25jaar ervaring heeft. We  kunnen dus sparren met vakidioten! We worden begrepen, gecoacht en gesteund. 
 
‘’Mijnassistente.com onderscheidt zich in mijn beleving écht ten opzichte van andere bureaus en daarom werk ik alleen met Mijnassistente.com’’. 
 
De website is makkelijk te gebruiken. Én het voordeel is dat ik zelf mag beslissen wanneer ik werk, lekker simpel dus. De salarisadministratie heb ik ook geen omkijken naar, alles is goed geregeld en wordt netjes en op tijd betaald. Het kost mij geen extra werk zoals bij andere bureaus. Ik word dus volledig ontzorgt en hoef alleen maar te doen waar ik goed in ben en wat ik leuk vind, namelijk werken als doktersassistente.
 
‘’Het persoonlijk gesprek met Mijnassistente.com gaf mij echt het gevoel geen nummer te zijn, maar deel uit te maken van een team die de huisartsenzorg nog beter wil maken’’. 


Deel dit bericht